Soft skills

Met de korte vragenlijst van schoolery brengen we jouw voorkeuren, talenten, stressoren en stress-signalen in kaart. Ook voorzien we je kosteloos van tips om eventuele stress te reduceren; voor nu, of in de toekomst.

Klik op de knop hiernaast, doe de vragenlijst (<5 min.) en ontvang jouw persoonlijke feedback.
(De knop is alleen zichtbaar als je ingelogd bent!) 

Tips voor het invullen van de vragenlijst:
  • De vragenlijst is geen test; goede of foute antwoorden bestaan niet.
  • Probeer de vragen snel te beantwoorden.
  • Probeer de vragen te beantwoorden op basis van wie/hoe je nu bent, niet wie/hoe je graag zou willen zijn.
  • Het komt de resultaten niet ten goede wanneer je ze beantwoordt vanuit een bepaalde situatie of rol (bv. moeder, leerkracht, vriend, o.i.d.
Belangrijk om te weten:
Wij gaan strikt vertrouwelijk met zowel de antwoorden als de resultaten om en deze worden daarom nooit gedeeld met derden.


 

Schoolery maakt gebruik van een unieke vragenlijst welke inmiddels al vele duizenden keren met succes is gebruikt in verschillende branches (IT, sport & welzijn, onderwijs, consultancy).

De wetenschappelijke onderbouwing is oorspronkelijk van de Zwitser Carl G. Jung; grondlegger van de analytische psychologie.

De feedback die je per mail zal ontvangen gaat over jouw persoonlijke voorkeuren en graag benadrukken we: je bént meer dan alleen je zogenaamde voorkeurstype. Je hebt namelijk ook een niet-voorkeurskant en deze uit zich wanneer bijvoorbeeld de werkdruk gedurende langere tijd (te) hoog voor je is.

Wil je meer weten? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op; we staan je graag te woord.